MERSİN / MUT - Zekeriya Çetin İlkokulu

Zekeriya Çetin İlkokulu

KURTSUYU MAH. KURTSUYU KÜME EVLERİ NO: 6 MUT / MERSİN
Vizyon
Sürekli gelişen inanan,okuyan,analiz ve sentez yapabilen,bilgili becerili,kendine güvenen bireylerin yetitiği;bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında yaşama ve bir üstöğrenime hazırlandığı;Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı;çağa veteknolojik gelişime uyum sağlıyan;çevrenin eğitim,bilim ve kültür merkezi olan;yönetici,öğretmen.personel.öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede,ilimizde,bölgemizde ve ülkemizde örenek bir "model okul"olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrulturunda çağdaş,demokratik,yenilikçi,saygılı ve hoşgörülü bireyler yetiştirmek;eğitim ve öğretim programını bireysel faklılıklar ve çevre faktörlerini de göz önünde tutup sosyal,kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayarak yeteneklerin gelişmesine ortam hazırlamak,irdeleyen,sorgulayan topluma karşı sorumlu bir insan yetiştirmek için çalışmak temel işlevimizdir.
Başarılar
2010 yılında ilimizi bu benim eserin projesi kapsamında adana bölgede temsil etme başarısı 2011-2012 Cumhuriyet koşusu küçük erkekler takım 1.si
08.30-15.05
HER SAAT BAŞI ŞEHİR İÇİ MİNİBÜS SEFERLERİ MEVCUTTUR.
Öğretmen Servisi Bulunmaktadır
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ MUT MERSİN ANAYOLU KENARINDA KURTSUYU MAHALLESİ SINIRLARI İÇERİSİNDEDİR.
MERSİN MERKEZİNE 110 KM MUT MERKEZE İSE 24 KM UZAKLIKTADIR.