Kurum Adı : Zekeriya Çetin İlkokulu
WEB Adresi : http://zekeriyacetinilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Kurtsuyu mah. MUT/MERSİN

VİZYON
Sürekli gelişen inanan,okuyan,analiz ve sentez yapabilen,bilgili becerili,kendine güvenen bireylerin yetitiği;bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında yaşama ve bir üstöğrenime hazırlandığı;Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı;çağa veteknolojik gelişime uyum sağlıyan;çevrenin eğitim,bilim ve kültür merkezi olan;yönetici,öğretmen.personel.öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede,ilimizde,bölgemizde ve ülkemizde örenek bir "model okul"olmaktır.

MİSYON
Atatürk ilke ve inkılapları doğrulturunda çağdaş,demokratik,yenilikçi,saygılı ve hoşgörülü bireyler yetiştirmek;eğitim ve öğretim programını bireysel faklılıklar ve çevre faktörlerini de göz önünde tutup sosyal,kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayarak yeteneklerin gelişmesine ortam hazırlamak,irdeleyen,sorgulayan topluma karşı sorumlu bir insan yetiştirmek için çalışmak temel işlevimizdir.

BAŞARILAR
2010 yılında ilimizi bu benim eserin projesi kapsamında adana bölgede temsil etme başarısı 2011-2012 Cumhuriyet koşusu küçük erkekler takım 1.si

Öğretmen Sayısı : 14
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 175117
Öğretim Şekli :
Ders Başlama ve Bitiş Saati :
Derslik Sayısı : 12 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 1
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli :

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : MERSİN MERKEZİNE 110 KM MUT MERKEZEİSE 22 KM UZAKLIKTADIR.
Ulaşım : HER SAAT BAŞI ŞEHİR İÇİ MİNİBÜS SEFERLERİ MEVCUTTUR.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : OKULUMUZ MUT MERSİN ANAYOLU KENARINDA KURTSUYU MAHALLESİ SINIRLARI İÇERİSİNDEDİR.

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR
: